ADEA d.o.o. Cazin

Adea d.o.o. Cazin je proizvodno preduzeće nastalo 1998 god. i od osnivanja je u privatnom vlasništvu.

Proizvodni program preduzeća je baziran na proizvodnji elemenata za građevinarstvo. Osnovni proizvod preduzeća su metalni distanceri (zileti), klinovi i žabice za građevinsku oplatu. Proizvodnja se obavlja na najsavremenijim mašinama za sječenje, savijanje, probijanje i zavarivanje. Svi proizvodi se izrađuju od najkvalitetnijih i certificiranih materijala na što smo posebno obratili pažnju. Građevinski distanceri se izrađuju u standardnim i vanstandardnim dimenzijama po želji kupaca.

Pored proizvodnje elemenata za građevinarstvo također smo opremljeni za pružanje usluga savijanja na CNC presama različitih i najzahtjevnijih oblika proizvoda od lima za različite namjene.

Od 2010. godine preduzeće je počelo da se bavi mašinskom obradom brušenjem i poliranjem alata od tvrdih metala namjenjenih za hladno vučenje i valjanje žice.

Naš zadatak i opredijeljenje je da zadovoljimo i najsloženije zahtjeve kupaca i korisnika naših usluga i da postignemo njihovo potpuno zadovoljstvo, u cilju dugoročne uzajamne saradnje i povjerenja.

 PROIZVODI

 

 DISTANCERI ZA OPLATE

 

 

KLIN 

 

 

ŽABICA

 

 LOKACIJA

 

 USLUGE

 

MATRICE I VALJCI

 SAVIJANJE

 ŠTANCANJE

 

KONTAKT

Free business joomla templates